Innostunut mutta vaikeaselkoinen merkintä

Ja illan pulmapähkinän tarjoaa: Hildan käsiala! Innostus pisti käden autopilotille, sorry :( Lopussa jonkinlainen hieman luettavammalla tekstillä kirjoitettu tiivistelmä aiheesta.

Ja sama suomeksi: saatan valmistua kandiksi nopeammin kuin luulin! Vaihdosta palattuani mulla oli tarkoitus siis heti ottaa paperit ulos, mutta koska Yuuki päätti tulla Suomeen vaihtariksi, päätin jäädä mestoille pyörimään vielä hetkeksi. Kuluneen lukuvuoden olen tehnyt journalistiikkaa, josta olisi vielä kaksi kirjatenttiä ja yksi essee jäljellä, että saisin kokonaismerkinnän. Noh, nyt erinnäisessä yhteydessä opiskelijatoverini ystävällisesti kertoivat, että voisinkin ehkä kenties yhdistää mun tän hetkiset journalistiikan opinnot mun kesken jääneisiin mediakulttuurin opintoihin ja tällä kombolla saada kokonaismerkinnän journalistiikasta => voisin saada paperit ulos vielä tän kuun puolella => jee kesäloma! + voisin ottaa paperit mukaan valintakokeisiin, jos saan kutsun siis! Mut asia ei oo siis vielä varma, koska vasta pistin kysymystä aiheesta opintosihteerille. Toivotaan, että vastaus on myönteinen!

Jätä vastaus