Sankari ryömii takaisin taisteluun

Pääsykokeista vielä tän verran:

 

 

5 kommenttia - “Sankari ryömii takaisin taisteluun”

 1. Heini Kirjoittaa:

  TAMK MEDIA WINS ALL THE AWARDS, ainakin mitä tulee opastusprintteihin :——-D such doge. wow.

  Also yaaaay lissää päivityksiä, miten niin käyn täällä päivittäin tarkistamassa. Ei paineita <3

 2. Seraphine Kirjoittaa:

  Toi ylempi lappu oli heti ulko-ovella, tuli ihan paras mieli :–D Pakko olla hyvä paikka, koska doge! Wow!

  Pahoittelut päivittelemättömyydestä >.<;; Vähän oli sumppu kun oli noi pääsykokeet ja olin sitten vähän väsy ja kaikkea. Mutta tästä eteenpäin yritän olla eri reipas!

 3. Heini Kirjoittaa:

  No tod :’D paitsi jos tolla linjalla kaikki on kirjotettu comic sansilla ni säälin sua pfft. Mut ehkä doge vähän kompensoi!

  Hei, mä niin ymmärrän :’D tai siis, jos on kiireitä ni sit on kiireitä ja kun varsinkin jotkut pääsykokeet on niin iso ja stressaava juttu ni ei sillon pidä ees miettiä et oi voi, en oo ehtiny päivittää päivistä. Tai tiettyhän sitä voi miettiä mutta siitä ei saa potea huonoa omatuntoa! Ja itsehän olen niin maailman surkea päivittämään MITÄÄN edes suhteellisen säännöllisesti ni :’D en ymmärrä miten ihmiset siihen pystyy, et respektit siitä! Ja tosiaan ei yhtään mitään paineita <3 silloin päivittelet kun siltä tuntuu!

 4. Marja Kirjoittaa:

  Ooooh, mun kaveri haki myös tuonne TAMK:n linjalle ja hengailin hänen kanssaan siellä aulassa, mahdettiinkohan pyöriä samaan aikaan samassa tilassa! :o

  Toivotaan että valinnoissa onnistaa!! :]

 5. Seraphine Kirjoittaa:

  Ooh! Jos näit semmoisen siniseen mekkoon pukeutuneen tyttösen, jolla oli päässä nuttura ja valkoinen kukka, niin se oli meikäläinen se!

  Kiitos, toivossa eläkäämme!

Jätä vastaus