Bäk in pisnes

Tähän loppuun vielä yllätysbonuksena muutama kuva tuolta Metropolian kokeista sekä koetehtävistäni! (Näin jonkun muunkin ottavan kuvia omista töistään, mikä tietenkin on yleismaailmallinen sääntö sille, että itsekin saa niin tehdä!!1)

Jos ei muuta, niin ainakin tavaraa on ja nesteytys on kunnossa?

 

Kokeen toinen tehtävä (ekasta mulla ei ole onneksi kuvaa, siitä kun tuli ajanpuutteen takia ei-yhtään-niin-hyvä-kuin-olisin-halunnut)! Piti piirtää karikatyyrit kahdesta valitsemastaan puolueesta sekä keksiä yksi uusi puolue ja kaikille puolueille uudet motot.

Kolmas ja neljäs tehtävä! Ylemmässä (joka siis on säätöluonnos, koska ehdin palauttaa valmiit versiot ennen kuin muistin ottaa kuvaa) tehtävänantona suunnitella leimat/tarrat, joilla munantuottajat kertovat munien ominaisuuksista/kanojen elinoloista. Alemmassa taas juliste Beckettin ”Huomenna hän tulee” -näytelmään, jota varten olimme saaneet luettavaksemme pätkän kyseistä teosta.

Metropolian tulokset julkaistaan 30. päivän tienoilla – saas nähdä, miten käy!

Jätä vastaus