Piirtämisen vaikeudesta

Jottei menisi nyt ihan silkkiuikuttamiseksi, niin laitetaan tähän loppuun kuva, jonka sain eilen tehtyä ja johon olen semityytyväinen! (Saattaa liittyä johonkin tulevaan projektiin!)

Jos teillä on jotain ideoita, miten piirtämisen suhteen vois saada hymyn huulille ja hullunkiillon silmiin, niin mielellään kuulisin vaikka kommenttien kautta~

 

 

3 kommenttia - “Piirtämisen vaikeudesta”

 1. Heini Kirjoittaa:

  Jos keksit jonkin keinon miten piirtämisestä sais vähemmän vaikeeta ni jaa toki :’D kyseinen vaiva on vaivannu mua jo varmaan pari vuotta voi nyyh. Itelle tulee kyl sellanen kutina päästä itekin piirtämään ku lueskelee muiden sarjisblogeja tai muuten selailee hienoja töitä, mut usein tosiaan käy noin et ihan innoissaan aloitan jotain ja sit siitä ei tulekaan mitään ja sit luovutan ja ärsyttää haha.

  Mut you can do it, oon varma!

 2. Seraphine Kirjoittaa:

  Sun pitäis perustaa sarjisbl- HEI TUOLLA SUN BLOGISSA ON SARJISBLOGIMERKINTÄ!!! OMG! (Miks en oo muuten lukenut sun blogia aiemmin? T. Eräs, joka juuri heräs) Mut hei piirrä lisää sarjiksia, sun tyyli on niin ääh lääh uuh mama! (Sori, tulin just töistä ja tää vapauden määrä pistää mut vähän kierroksille)

  You can do it too! Perustetaan joku tukiryhmä, ehkä se tsemppais meitä :”D

 3. Heini Kirjoittaa:

  Yyy oon kyl miettiny sarjisblogin perustamista jo jonkin aikaa mut :’D jos yhtään muita merkintöjä vilkaisit mun blogissa saatoit huomata et mun päivittämisinto – tai pikemminkin kyky päivitysten tekoon – on vielä huonompi kuin mun piirtämisinto haha, ja vaikka tosiaan jotain sarjisblogityyppisiä juttuja oon just piirtäny en niitäkään saa hirveen hyvin aikaan nyyh. Mut ehkä jossain vaiheessa, ilmoitan sitten :’D en oo kauheesti mainostanu kyl tota blogiani ni ei ihme ettet oo aiemmin sitä lukenu haha. Mut maybe some day!!

  Ja tod, tukiryhmän perustamista kannatan :’D!

Jätä vastaus