Kuulumisia & ennakkotehtäväkuvia

Hain tosiaan Aaltoon ja Metropoliaan graafisen suunnittelun linjalle.

Aallon ennakkotehtävät: ”Suunnittele ja toteuta julkaisu asioista, jotka sinua kiinnostavat kuvallisessa viestinnässä. Nimeä julkaisusi. — muotoile lehteen erillinen liite, jossa kuvaat jotain harrastustasi infografiikan keinoin.”

Kansi!

Näyteaukeama!

Infografialiitteen taka- ja etupuoli!

Metropolian tehtävät:  ”EU:n matkailunedistämiskeskuksella on tekeillä kampanja nuorten interreilaamisen edistämiseksi. Tee kampanjalle juliste. Julisteeseen tulee myös kampanjalogo jossa lukee teksti: ”Raiteillen Eurooppaan”.” & ”Ideoi edellisessä tehtävässä kuvatulle kampanjalle TV-mainos. Tee kuvasarja, jolla esittelet ideasi mainostajalle. Kuvasarjassa ei saa olla tekstiä.” (+ yks kirjoitustehtävä)

Juliste!

Kuvasarja!

Ennakkotehtäviä oli hauskaa tehdä, vaikka aika deadlinen lähelle töiden valmistuminen jäikin…. Olen varsin tyytyväinen lopputuloksiin, toivottavasti myös valitsijahenkilöt pitävät!

Löytyykö lukijoista ketään muuta, joka olisi samoihin paikkoihin/jonnekin tänä keväänä hakemassa? :)

PS: Voi lasten hajoamiskerho sentään miten tää lataaminen on niin HI DA S D ASD ASD TA  D:<

2 kommenttia - “Kuulumisia & ennakkotehtäväkuvia”

  1. Daniel Kirjoittaa:

    Mä hain viime vuonna Aaltoon ja Metropoliaan graafisen suunnittelun linjoille. Aallon kokeissa pääsin vikaan vaiheeseen, mut muutama piste oli liian vähän, ja Metropoliaan pääsin sisään. Tänä vuonna hain uudestaan Aaltoon. Aallon pääsykokeet on musta aika rankat, mut Metropolian helpommat. Tsemppiä sulle molempiin. :3 Niin ja tosi kivan näköiset noi sun teepannusiluetit!

  2. Seraphine Kirjoittaa:

    Harmi, että jäi niin tiukasta kiinni! Metropolian kokeet oli kieltämättä aika paljon helpommat kuin olin ajatellut, mutta mikäs siinä! Aaltoon en saanut edes kutsua, taisi olla lehtiseni sittenkin liian pitkä :( Tsemppiä sulle myös, tosin on tainneet nuo Aallon kokeet jo päättyä!

Jätä vastaus