Koulujuttuja 2 ja nghfgh

…kauhia taas kun on ollut kaikenlaista kiirettä ja vilskettä. Syysloma alkaa onneksi huomenna, niin varmaan ehdin piirrellä jotain sarjakuvantapaistakin (ja viimein vastailla kysymyksiin, oon miettinyt jo vaikka mitä niiden päänmenoksi!). Tässä väliajalla vielä vähän lisää koulujuttuja ja muuta (jotta näkisitte, että ihan oikeesti oon ollut kiire kiire!)

peuraheader

Koulutyö/ulkoasun otsikkokuva; minkä sivun ja kukamitähäh paljastunee myöhemmin! Askarreltu Illustratorilla.

bauhaus

Opetus-pdf aiheesta ”Bauhaus” (ei se tavaratalo, vaikka mää ja mun pari eka niin luultiinkin). Tehty Illustratorilla.

LISÄEKSTRASPESIAALI:

Tein tässä pari päivää sitten julkisen Spotify-soittolistan; jos tykkäät instrumentaalisesta, tunnelmallisesta, ehkä hieman oudosta/vinksahtaneesta mutta kauniista elektromusiikista, tutustu ihmeessä! 99 kappaleen verran mahtavaa (yö)fiilistelymeininkiä.

”A Journey Through Thousand Worlds”, created by: linnunhymy <- klikkaa hän siitä!

2 kommenttia - “Koulujuttuja 2 ja nghfgh”

  1. merlin Kirjoittaa:

    Toi juliste on aivan törkeen hieno!

  2. Seraphine Kirjoittaa:

    Tackar och bockar!

Jätä vastaus