Pimeä kausi

261114

2 kommenttia - “Pimeä kausi”

 1. Heini Kirjoittaa:

  *Halimus* pimeät kaudet on rasittavia ja uuvuttavia, syksyn loppupuoli on katalaa aikaa pimeydessään ja koulustressissään, eikä auta asiaa yhtään että nykyään tänne tulee harvoin ees lunta ennen joulua ja uutta vuotta, lumi kuitenkin tois heti jo vähän valoa pimeään, vaiks ei siitä välttämättä mitään apua loppujen lopuks ois. Tiedän että itse kaipaan nimenomaan sitä, lumi vaan auttaa heti niin paljon, mut voi olla et se oon vaan minä :’>.

  Pakko sanoa kyl et ihailen ihan älyttömästi sitä, miten sä saat usein sun hieman surumielisiin ja synkempiinkin merkintöihin toiveikkaan, positiivisen lopun. Positiivisuus pimeyden keskellä on kaikkea muuta kuin helppoa, ja se kertoo mun mielestä tosi paljon siitä, miten hieno ihminen sä olet <3. Kyllä se auringonnousu sieltä tulee!

 2. Seraphine Kirjoittaa:

  Awww kiitos Heini _<)

  Mää kaipaan kans lunta, tää pimeys ja kalseus syö mua ihan kauheesti! Että et oo yksin tässä asiassa!

  Aaääh :#D Kiitos! Positiiviset loput tulee yleensä siitä, kun piirtäessä työstän pahan olon ulos ja loppupuolella en ole enää niin angstipylly, niin jotenkin tahdon päättää sen hetkiseen positiivisempaan sävyyn.

  Mut sää oot hienompi ihminen! Kirjotat aina niin kivoja viestejä <3

Jätä vastaus