Epäergonomisesta työasennosta kärsii koko keho

200215

2 kommenttia - “Epäergonomisesta työasennosta kärsii koko keho”

  1. määrjä Kirjoittaa:

    Hihii voi pitää kyllä sitten ostaa Tre kublibubliista sarjis! Väritys on sievä. : 3

    Ihan kamalaa miten ei vaan ehdi, jaksa, kiinnosta tehdä ”kunnon” sarjiksia… Niinkun joku tuttu multa kyseli että voinko näyttää uusimpii sarjiksii mitä tehnyt, piti näyttää vuoden 2012-2013 tuotantoa… Hups. :’D

  2. Seraphine Kirjoittaa:

    Ooh! Mahtavaa! Meitsin sarjis on toki ihan oma lukunsa, mutta siksikin lehti kannattaa ostaa, kun saa kympillä sadan sivun verran värillistä sarjista kymmeneltä mahtavalta tyypiltä!

    Joo, mun työmoraali on semmoi et jos ei oo pakko niin en tee. (On vähän ihme, miten tää sarjisblogi on selvinnyt, kun tätä ei ole pakko tehdä. :P) Siksi ilmoitinkin itseni mukaan tuohon yhteisjulkaisuun, kun ilmoittauduttua olisi ”pakko” sarjis tehdä. Nyt kelpaa paukutella henkseleitä CV:ssä ja muualla! ;D

Jätä vastaus